برای مشاهده تصویر بزرگتر کلیک نمایید.
کنترلر چراغ راهنمایی پریتایم

کنترل چراغ های راهنمایی بر اساس جدول زمانی از پیش تعریف شده ( زمانبندی شده )


افغانستان مزار شریف
  •   در پاییز سال 1368 یک دانشجوی ( صادق گوینده ) درس میکروپروسسور من در دانشگاه که با سازمان ترافیک همکاری می کرد، از من خواست تا برای سازمان ترافیک یک دستگاه کنترل میکروپروسسوری بسازم. به او گفتم من با شهرداری کار نمی کنم. او چندین هفته اصرار کرد، بالاخره راضی شدم که خودش اینکار را بکند و من راهنمائیش می کنم و بدین ترتیب ساخت اولین دستگاه پریتایم در ایران شروع شد. تصویر اولین دستگاه پس از 20 سال که هنوز کار می کند، را برایتان آوردم.

 

  • در سازمان ترافیک عده ای امیدوار بودند، که این دستگاه کار نکند، اما بالاخره در بهمن ماه سال 69 اولین دستگاه پریتایم در ایران در بلوار فردوسی چهارراه مهدی با حمایت آقای مهندس حسینیان ( مدیر عامل وقت سازمان ترافیک مشهد ) نصب شد، البته ما یک ریال هم پول نگرفتیم. اما در پایان بهار سال 1370 بالاخره پس از 4 ماه، مقاومت مخالفان و منفی بافان شکست و قرارداد 20 دستگاه پریتایم هر کدام به مبلغ 18700 تومان بسته شد.
  •   
  • بیش از 70 دستگاه در شهرهای مختلف افغانستان از جمله کابل، هرات، مزار شریف، جلال آباد و... نصب است. بهره بردار آن در افغانستان می گوید، قبل از شما یک شرکت هندی راه اندازی تقاطعها را داشت، اما موفق به راه اندازی نشد. دستگاههای شما در زیر خمپاره هم از کار نمی افتد و حتی اگر برق تا 180 ولت پایین بیاید. و حتی وقتی یک ماشین با ارتفاع بلند کابلها را قطع می کند، با وصل مجدد کابلها کار ادامه دارد. البته این را هم بگویم که برد قدرت دستگاههای افغانستان با ترایاک روسی است ولی بقیه با ترایاک فیلیپس است. ترایاک یک قطعه الکترونیکی است با تریاک اشتباه نشود. عکس زیر مراسم راه اندازی چراغ های راهنمایی در یکی از چهارراه های شهر مزار شریف افغانستان است.